Made-in-Europe.nu

Euromold blijft in Beieren

EuroMold blijft in München, maar verhuist wel naar een ander beurscomplex. Van 24 tot en met 26 oktober vindt de beurs plaats in het AeroExpoPark, 20 minuten rijden vanaf het vliegveld van München. EuroMold vindt hier net als verleden jaar samen met de luchtvaarttoeleveringsbeurs Airtec plaats.

 

Opnieuw samen met Airtec; ander beurscomplex vlakbij luchthaven München

EuroMold lijkt in rustiger vaarwater te zijn gekomen, nadat de beurs vorig jaar een doorstart heeft gemaakt onder de vlag van de Airtec organisatie. Dit jaar wordt het evenement op verzoek van veel bezoekers en exposanten dichterbij het vliegveld van München gehouden, namelijk in Moosbrug an der Isar aan de A92. De beursorganisatoren laten continu een shuttle bus rijden tussen het vliegveld en het expositiecomplex.

 

EuroMold
Euromold blijft gekoppeld aan de luchtvaarttoeleveringsbeurs Airtec.

Shaping Tomorrow

Het motto is dit jaar Shaping Tomorrow, waarmee EuroMold 2017 de link legt naar zowel Industrie 4.0 als additive manufacturing als productietechniek die naadloos aansluit op de digitalisering van de industrie. Naast de expositie wordt er eveneens een conferentieprogramma georganiseerd. En bezoekers kunnen gelijktijdig Airtec bezoeken. Deze beurs voor toeleveranciers aan de luchtvaartindustrie kent niet alleen meerdere inhoudelijke conferenties, waaronder één over additive manufacturing. De kern van Airtec is een B2B event voor de deelnemende exposanten die op de beurs één op één gesprekken voeren met inkopers van de grote vliegtuigbouwers en de 1. Tier suppliers.

Meer informatie over EuroMold vind je hier. En hier staat alles over Airtec.

 

Pin It on Pinterest