Made-in-Europe.nu

Gratis toegangskaarten EMO 2017

We hebben 200 toegangskaarten EMO 2017 gekregen die we gratis mogen weggeven aan lezers van zowel Made-in-Europe als 3D Print magazine.

De beurs belooft de grootste uit de geschiedenis van de EMO te worden. Met veel aandacht voor smart industry, digitalisering van de maakindustrie én 3D printen. Hier vind je alvast een overzicht van artikelen die we al over de EMO hebben geschreven.

 

Geautomatiseerde productiecel vervangt spare part magazijn

Volgende week verschijnt het nieuwe Solutions Magazine, onderdeel van het Jaarboek Verspanen, met daarin niet alleen nieuws over wat er op de EMO te zien is, maar een uitgebreid artikel over hoe digitale platformen de verspanende industrie gaan veroveren. En dat dat voor verspanende bedrijven én voor machinebouwers betekenen. In Solutions Magazine vind je ook een artikel over hoe een Duits bedrijf zijn magazijn vol spare parts vervangt door een volledig geautomatiseerde CNC productiecel. Hierin worden vanaf begin volgend jaar op bestelling enkelstuks gefreesd, in tal van varianten. De automatisering die hiervoor nodig is, kun je op de EMO 2017 zien.

Klik hier voor de gratis toegangskaart. De code staat al ingevuld. Wacht niet, op is op (200 kaarten beschikbaar).

 

Pin It on Pinterest