Made-in-Europe.nu
Ordefox.com

Orderfox.com lanceert opdracht- en offertebeheertool

Het internet platform voor de CNC-industrie Orderfox.com lanceert een nieuw systeem voor het verstrekken en beheren van opdrachten en offertes. Leveranciers van CNC-onderdelen kunnen met enkele muisklikken al hun offertes en de communicatie hieromtrent beheren. Orderfox.com maakt hiermee de stroom aan e-mailberichten overbodig. Ook voor de inkopers biedt de nieuwe tool voordelen, waaronder een Messengerfunctie om met potentiële leveranciers berichten uit te wisselen.

 

Het is bijna twee jaar geleden dat Orderfox.com zich groots op de EMO 2017 presenteerde als de online marktplaats voor CNC-onderdelen. De meest recente uitbreiding is een tool voor het beheren van offertes en opdrachten, zodat alle relevante informatie op plek verzameld wordt. Dat moet de inkoopprocessen en de afhandeling van offertes versnellen, verwachten de ontwikkelaars.

Online platform belooft voordelen voor inkoper en toeleverancier

Messenger neemt rol e-mail over

Met de offertebeheertool van Orderfox.com kunnen CNC-leveranciers al hun offertes en de volledige communicatie rond opdrachten beheren. Via de Messenger verloopt de communicatie. Met slechts één klik kunnen offertes worden verzonden – en ook weer ingetrokken. Het platform informeert automatisch of een offerte is aangenomen of afgewezen. Leveranciers kunnen al deze data van afgegeven offertes in aanpasbare tabellen zetten voor verdere analyse. Het voordeel voor de inkoper van CNC-delen zit met name in het gemak waarmee offertes bij meerdere leveranciers kunnen worden uitgezet en het beheer van de opdrachten. Ook automatiseert Orderfox.com voor de inkoper een aantal handelingen. Het platform informeert bijvoorbeeld automatisch alle partijen zodra een order aan een bedrijf wordt gegund. Ook houdt de inkoper altijd zicht op alle relevante informatie, zoals de projectstatus en de alles rondom NDA’s.

Meer dan 12.000 gebruikers

Momenteel maken meer dan 12.000 bedrijven wereldwijd gebruik van het online platform voor inkopen van CNC-delen. Qua bedrijfsgrootte lopen deze uiteen van klein en middelgroot tot multinationals die Orderfox.com gebruiken om onderdelen uit te besteden. “Voor elke geregistreerde gebruiker betekent dit dat hij dagelijks de mogelijkheid heeft om direct contact op te nemen met duizenden potentiële en hoogwaardige zakenpartners en zo zijn marktkansen aanzienlijk te verbeteren”, legt Bernd Schuler, managing director van Orderfox.com uit.

1 comment

Pin It on Pinterest