tech2b

Tech2B sluit zich als service provider aan bij de Stichting Smart Connected Supplier Network (SCSN). Via de recent gelanceerde Tech2B App kunnen bedrijven met 1 klik de SCSN-connector activeren. Vanaf dat moment kunnen ze meedoen aan het SCSN-network zelfs als ze hiervoor nog niet de uitgebreide IT-systemen hebben.


Het Smart Connected Supplier Network is de non-profit organisatie die met een standaard de uitwisseling van informatie in toeleverketens vereenvoudigt. Software van service providers kunnen automatisch berichten uitwisselen met IT-systemen van andere service providers. Het gaat dan met name om order-, logistieke- en financiële informatie.

MKB-maakbedrijven kunnen laagdrempelig digitaal gaan communiceren via Tech2B app

Eenvoudige koppeling via SCSN-network

Voor maakbedrijven die zelf nog niet over een uitgebreide IT-infrastructuur beschikken, betekent de stap van Tech2B veel. Bedrijven die het platform gebruiken, kunnen nu via het SCSN-netwerk digitaal informatie uitwisselen zonder dat ze eerst zelf uitgebreide IT-systemen moeten implementeren. De duizenden bedrijven uit de Tech2B community worden via de app verbonden met de honderden bedrijven in de SCSN-community. “We zijn blij met de komst van Tech2B. Dit biedt MKB’ers de mogelijkheid om laagdrempelig deel te nemen aan het SCSN, zonder dat hier uitgebreide ICT-systemen voor nodig zijn.“ zegt Mike de Roode, Community Manager van de Stichting SCSN. Tech2B is de tiende service provider die zich aansluit bij de SCSN-community.

Meer transparantie in de toeleverketens

Zodra bedrijven in de Tech2B app de connector hebben geactiveerd, kunnen ze de interacties die ze via het Tech2B platform afwikkelen met klanten die gekoppeld zijn aan het SCSN-netwerk via de website of de app afhandelen. Met de Tech2B app kunnen gebruikers snel en eenvoudig offerte aanvragen, inzien, opdrachten bekijken en chatten met collega’s, andere gebruikers en bedrijven. Daarnaast kan snel gezocht worden naar de juiste maakbedrijven in de bedrijvenpagina. Bedrijven zijn in staat kennis en ervaring te delen via ieder mobiele device. Via de app of de webapplicatie kunnen ze vanaf april dus ook alle informatie rond een order digitaal uitwisselen met de IT-systemen van andere SCSN-gebruikers. “Tech2B vergroot de transparantie van de supply chain op meerdere manieren. Bedrijven kunnen real-time communiceren met andere bedrijven, onderling vertrouwen opbouwen, een beter zicht krijgen op alle onderdelen van de toeleveringsketen om verbeteringen door te voeren, en sneller en effectiever reageren wanneer zich problemen voordoen.” zegt Sjors Hooijen, CEO van Tech2B.

Begin april heeft Tech2B de eerste pilots gepland voor het activeren van de SCSN-connector.

2 gedachten over “Tech2B wordt service provider op SCSN-network

Reacties zijn gesloten.

Pin It on Pinterest