Made-in-Europe.nu
KM2600MTTS

Hyundai Wia KM2600MTTS: nieuwe 9-assige multitasking machine

Hyundai Wia heeft een nieuwe multitasking machine op de markt gebracht. De KM2600MTTS is een 9-assige CNC machine. De machine onderscheidt zich onder andere met de lange draailengte van 1550 mm en de stabiliteit. Hyundai Wia heeft de machine onlangs op Intermold Korea getoond, Dymato haalt het draaifreescentrum nu naar Nederland.

 

De Koreaanse machinebouwer heeft de bestaande technologie doorontwikkeld naar een hoge rniveau, voor méér nauwkeurigheid en een hogere productiviteit. De stijve en stabiele constructie van de machines vormen de basis hiervoor. Dankzij de 9 CNC assen én de aparte freeskop, hoofdspil en turret met aangedreven gereedschappen kunnen werkstukken compleet bewerkt worden in één opspanning.


Bekijk de video van de nieuwe Hyundai Wia KM2600MTTS. 

Hoofdspil en freeskop

De KM2600MTTS heeft een stafdoorlaat van 80 mm; de maximale draaidiameter bedraagt 750 mm, de maximale draailengte 1.550 mm. Het maximale toerental van de hoofdspil (met built-in motor) bedraagt 4.000 min-1. De freeskop (met direct drive motor) heeft een kantelbereik (B-as) van – 30º tot +210º en het maximaal toerental van de gereedschappen ligt op 12.000 min-1. Standaard wordt Capto C6 als opname in de freeskop geleverd. Deze gereedschapopname zorgt voort ene kortere wisseltijd. De turret telt twaalf posities, met een toerental tot 6.000 min-1 voor de aangedreven gereedschappen. Daarnaast is de machine uitgerust met een kettingmagazijn met 36 posities (optioneel 72) voor freesgereedschappen. De 9 assen worden aangestuurd van een Siemens Sinumerik 840D besturing.

Dymato vertegenwoordigt Hyundai Wia in Nederland.

 

Een overzicht van de opbouw van de nieuwe machine van Hyundai Wia.

Pin It on Pinterest