Made-in-Europe.nu
Cadmes

Cadmes wint 17 awards op Solidworks World

Cadmes is met een flinke lading prijzen teruggekeerd van Solidworks Wold in LA. Liefst 17 awards heeft de Nederlandse reseller gewonnen op de jaarlijkse gebruikersconferentie van de CAD software. “Samengevat bevestigen de gewonnen prijzen dat wij veel succesvolle projecten hebben gerealiseerd, de hoogste klanttevredenheid scoren en dat onze medewerkers goed zijn opgeleid en gecertificeerd in alle Solidworks-applicaties”, zegt Anoek Schellings, sales- en marketing directeur bij Cadmes.

 

11de jaar op rij bij de Elite 190 club van beste Solidworks-partners

De jaarlijkse gebruikersconferentie van Solidworks trok dit jaar zo’n 8.000 deelnemers. Het is wereldwijd het grootste CAD event. Onder de deelnemers zijn ook telkens de wereldwijde resellers van Solidworks, de ontwerp-, engineering- en simulatiesoftware van Dassault Systèmes. De conferentie is het moment waarop de meest succesvolle partners voor het voetlicht worden gehaald.

 

Top award overall performance

Dat was dit jaar dus Cadmes. Dat heeft 17 Solidworks Partner awards gewonnen. Deze prijzen zijn toegekend op basis van de geleverde prestaties bij klanten, kennis en ervaring van de medewerkers en toegevoegde waarde voor Solidworks. De belangrijkste awards zijn de top VAR Euro North, de Top VAR Euro North Overall Performance, Top VAR Euro North Education en Top VAR Euro North PDM. Dit zijn erkenningen voor respectievelijk de beste totaalprestaties in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië en beste VAR (Value Added Reseller) op het gebied van educatieve toepassingen en datamanagement.

 

Innovatiecyclus helpen versnellen

Cadmes heeft het afgelopen jaar een groot aantal klanten geholpen bedrijfsprocessen te optimaliseren en daarmee de innovatiecyclus te versnellen. Onder andere door de integratie van online productconfiguratie met ontwerpsoftware, 3D-printen en het verbeteren van zowel de interne communicatie als het productinformatiemanagement. “Cadmes behoort al voor het 11de jaar op rij tot de Elite 190 club van beste Solidworks-partners”, aldus Schellings. “Een bewijs van continuïteit, tevredenheid en vertrouwen van onze klanten, waar wij trots op zijn.”

 

Pin It on Pinterest