Om alvast in de stemming voor de komende Techni-Show te komen, een terugblik op de Editie van 2012. Volg hier het nieuws en de achtergronden van de 2014 editie van deze beurs voor de maakindustrie in de Benelux. Bekijk hier de foto’s van 2012. 

Zullen de innovaties op de 2014 editie wezenlijk anders zijn dan twee jaar geleden? Volgende week zullen we al meer weten, als de jury van de Techni-Show Innovatie Awards de innovaties bekend maken. De innovators die meedingen naar de drie awards, staan hier. Om nog even het geheugen op te frissen, hieronder enkele artikelen over de trends in 2012.

Zes trends die de verspaning richting geven

Jury Techni-Show Innovatie Awards kiest voor procesbeheersing

Optisch de frees meten bij vol toerental

Precisiemeten op de werkvloer

 

 

 

 

Pin It on Pinterest