Made-in-Europe.nu
benchmark verspanen 2016

Benchmark Verspanen: waarom groeien de toppers 3 keer sneller?

De snelst groeiende verspanende bedrijven in Nederland hebben sinds 2013 elk jaar opnieuw een drie keer zo hoge omzetgroei gerealiseerd als gemiddeld in de markt. Ze hebben een jonger machinepark, investeren meer in technologie en laten hun spindels gemiddeld 700 uren extra per jaar draaien. Maar wat zijn hun succesfactoren?

 

Toppers maken 700 extra spindeluren per machine per jaar

 

Bekijk de belangrijkste conclusies uit de Benchmark Verspanen 2016 in deze interactieve infografic (klik op de grafieken voor de percentages). Of download het hele rapport. De samenvatting kun je lezen in het Jaarboek Verspanen 2016 met een interview met Metaalunievoorzitter Fried Kaanen die op de uitkomsten reageert.

 

3 comments

Pin It on Pinterest