Carsten Liske

Chiron Group heeft een nieuwe CEO: Carsten Liske. Hij brengt meer dan 20 jaar ervaring in de industrie mee, onder andere opgedaan bij ABB en Oerlikon.


Het managementteam van de Chiron Group is weer compleet. Als CEO neemt Carsten Liske de rol van directievoorzitter op zich en daarnaast de verantwoordelijkheid voor operations en de buitenlandse vestigingen in de VS, Mexico en India op zich.

Brede ervaring in de industrie

Liske begon zijn carrière bij ABB Group in Zürich en bij Unaxis in Liechtenstein. In 2006 is hij CEO geworden van Oerlikon Esec in het Zwitserse Cham. Van hieruit is hij overgestapt naar het Zwitserse Rieter, een fabrikant voor machines om vezels te verwerken tot koorden. Hiervoor heeft hij onder andere enkel jaren de vestiging in China geleid en verantwoordelijk geweest voor after sales op het Zwitserse hoofdkantoor. “Met Carsten Liske krijgt onze groep een zeer competente CEO die meer dan 20 jaar ervaring in de internationale business voor investeringsgoederen meebrengt”, zegt Armin Schmiedeberg, voorzitter van de Raad van Toezicht van Chiron.

De nieuwe CEO is per 1 maart gestart.

Pin It on Pinterest